از بین بردن خال های سطحی


خال روی پوست با قرار گرفتن در قسمت هایی که در معرض دید می باشد ممکن است زیبایی شخص را از بین ببرد. اگر شما نیز در بدن خود دارای خال می باشید و به دنبال راهی برای از بین بردن آن می باشید، بهترین روش خال برداری می باشد. از بین بردن خال های سطحی از طریق لیزر انجام می شود که در ادامه درباره این روش صحبت خواهیم کرد.

خال ها به علت جمع شدن سلول های حاوی رنگدانه که ملانوسیت نامیده می شوند به وجود می آیند، ملانوسیت ها در حالت عادی مسئول و تعیین کننده ی رنگ پوست هستند، اما تجمع بیش از حد آن ها در یک نقطه از پوست سبب به وجود آمدن خال می باشند. خال mole (نام پزشکی nevus) در اصل مجموعه ای از سلول ها است که ملانین تولید می کند و بیشتر آنها بی ضرر هستند. آنها معمولاً گرد یا بیضی شکل هستند و می توانند صاف یا برجسته باشند، با رنگ های مختلف از رنگ پوست تا سیاه؛ آنها می توانند در هر قسمت از بدن ظاهر شوند.


خال برداری چیست؟

خال برداری از طریق جراحی، اسکار را بر پوست بر جای می گذارد که اثرات آن مصادف با وجود خال بوده و هیچگونه حس خوبی را به متقاضی انتقال نمی دهد و گاها برگشت و عود کرد خال نیز گزارش شده است؛ به همین سبب اکثر افراد از روش جراحی برای ازبین بردن خال های سطحی استفاده نمی کنند. برداشتن خال روشی نوین، بدون ضرر و تضمینی برای ازبین بردن خال های گوشتی و یا عادی بر روی پوست شما می باشد، برای انجام این کار از روش منحصر به فرد لیزر استفاده خواهد شد. نکته ایی که باید در نظر گرفته شود این است که انجام این روش حتما باید نزد متخصصان ماهر انجام شود تا به بررسی کامل خال و نوع آن پرداخته و همچنین میزان خوش خیم و یا بد خیمی آن ها و ... مشخص شود و سپس با تشخیص صحیح اقدام به از بین بردن آن نمایید.

خال برداری با لیزر دارای روش های مختلفی است که بهترین نوع آن استفاده از روش لیزر آر اف فرکشنال می باشد. این روش قادر است خال های گوشتی بزرگ را بدون ایجاد لک و یا باقی ماندن خال از بین ببرد؛ پس از بهبود محل انجام عمل و با گذشت زمان پوستی شفاف و فاقد هرگونه جا ماندگی خال بر روی پوست خواهید داشت. از دیگر روش های مورد استفاده جهت از بین بردن خال که اکثرا برای خال های سطحی و کم رنگ مورد استفاده قرار می گیرد تاباندن لیزر بر روی خال می باشد. به وسیله این روش رنگدانه های خال از بین می روند و با تکرار جلسات که عموماً جهت از بین بردن کامل خال به 8 جلسه نیاز می باشد، خال مورد نظر به طور کامل از بین می رود.


خالبرداری با لیزر


آیا می توان برداشتن خال را در خانه انجام داد؟

از بین بردن خال در خانه ممکن است راحت به نظر برسد اما اغلب می تواند خطرناک باشد. کرم های خال برداری که بدون نسخه در دسترس هستند، عوارضی مانند ایجاد جای زخم ضخیم پس از برداشتن خال از آن قسمت از بدن دارند. گاهی اوقات، افراد خال های سطحی خود را با قیچی یا تیغ برش می دهند و این احتمال آسیب دائمی یا عفونی شدن خال را افزایش می دهد، به خصوص اگر تجهیزاتی که برای بریدن خال استفاده می شود، استریل نشده باشد. علاوه بر این، بررسی یک خال سرطانی در خانه دشوار است و اگر در مراحل اولیه توسط متخصص پوست بررسی نشود، می تواند به یک بیماری جدی تبدیل شود که می تواند تهدید کننده زندگی باشد. بنابراین، مهم است که در صورت تمایل به از بین بردن خال، با مراجعه به متخصص پوست به او اجازه دهید خال را به طور کامل تجزیه و تحلیل کند و درمان مناسب را بر اساس آن تجویز کند.


مزایای از بین بردن خال با لیزر:

•     خال برداری با لیزر روشی غیرتهاجمی و مطمئن.

•     بدون خطر ایجاد سرطان و یا سایر عوارض خطرناک.

•     هیچ گونه محل زخم و یا اسکار در این روش وجود نخواهد داشت و به بافت های مجاور آسیبی وارد نمی شود.

•     انجام این روش در کوتاه ترین زمان ممکن صورت می گیرد.

•     در برداشتن خال با لیزر مانند سایر روش های جدید جوانسازی پوست هیچگونه درد یا ناراحتی وجود نخواهد داشت

•     بدون نیاز به بی هوشی و بی حس کردن

•     در این روش خبری از اسکار و جای زخم و همچنین خون ریزی و آوردن گوشت اضافه نمی باشد.

•     قابل استفاده برای از بین بردن خال های سطحی صورت، بازو، زیربغل، گردن یا سینه


مراقبت های بعد از برداشتن خال

با توجه به سادگی و مطمئن بودن خال برداری با لیزر، شما نیاز به مراقبت های جدی نخواهید داشت، اما ممکن است داروهایی توسط پزشک برای شما تجویز شود که می بایست آن ها را با فواصل زمانی مناسب استفاده کرده تا روند بهبودی آن به طور کامل انجام شود. اگر از لیزر برای از بین بردن خال استفاده شود، حدود 2 هفته پس از درمان طول می کشد تا بهبودی کامل به دست آید، اما اگر به چند جلسه درمان نیاز دارید، بین جلسات باید 2 تا 3 هفته تفاوت وجود داشته باشد. اگر خال برداشته اید، پیروی از مراقبت های پس از آن که توسط متخصص مراقبت از پوست گفته شده، برای اطمینان از ایمنترین و رضایت بخش ترین نتایج بسیار مهم است. بسته به نوع روش از بین بردن خال، محل معمولاً بانداژ می شود تا از آسیب یا عفونت محافظت شود؛ اگر زخم باز دارید، بسته به دستورات متخصص پوست، ممکن است لازم باشد یک پانسمان روی آن بگذارید یا در هوای آزاد قرار دهید. در هر دو مورد، محل باید حداقل یک بار در روز شسته و خشک شود؛ برای جلوگیری از پوسته پوسته شدن زودرس زخم، پزشک ممکن است به شما توصیه کند که ناحیه را به آرامی با پماد آنتی بیوتیک بپوشانید.

اگر در محل خال برداری بخیه هایی دریافت کرده اید، نکات خاصی وجود دارد که باید تا زمانی که بخیه ها برداشته شوند، رعایت کنید، مانند:

✓      محل را به مدت 24 ساعت خشک نگه دارید.

✓      پس از این مدت، اطراف محل را به آرامی بدون شستن یا کشیدن بخیه ها بشویید.

✓      محل را با یک حوله تمیز خشک کنید.

✓      یک آنتی بیوتیک موضعی روی محل قرار دهید.

✓      اگر ناحیه بانداژ شده بود، طبق توصیه متخصص پوست، بانداژ را تعویض کنید یا آن را در معرض هوا بگذارید.


از بین بردن خال های سطحی


نکاتی که بعد از خال برداری باید از آنها اجتناب کنید

کارهایی که بعد از برداشتن خال انجام نمی دهید به همان اندازه مهم است که مراقبت هایی که بعد از این درمان باید انجام دهید، در طول دوران نقاهت خال برداری، باید از موارد زیر اجتناب کنید:

✓      اصلاح در محل برداشتن خال یا نزدیک آن

✓      فعالیت شدید که باعث تعریق شود

✓      استفاده از هرگونه پاک کننده پوست، پراکسید یا سایر محرک ها

✓      قرار گرفتن طولانی مدت در معرض آب

✓      داروهایی که ممکن است باعث خونریزی شوند

✓      استفاده از روش های زیبایی و درمانی مانند پاکسازی پوست

علاوه بر این، در صورت داشتن هر یک از موارد زیر پس از درمان، باید فوراً با متخصص پوست خود تماس بگیرید:

✓      تب

✓      درد غیرمعمول یا طولانی مدت

✓      قرمزی یا ترشح چرک

✓      باز شدن مجدد زخم

✓      بخیه هایی که زودتر از موعد بیرون آمده اند

✓      ظاهر شدن مجدد خال پس از برداشتن


هزینه برداشتن خال چگونه محاسبه می شود؟

با توجه به نوع و تعداد خال های سطحی پوست،عمق آنها و مهم تر از همه نوع لیزر و دستگاه مورد استفاده ممکن است هزینه های خال برداری متفاوت باشد. از دیگر نکاتی که بر قیمت خال برداری با لیزر موثرند دستمزد پزشک، محل جغرافیایی کلینیک و... می باشند. البته باید به خاطر داشته باشید که از بین بردن خال سطحی پوست که غیر سرطانی هستند، تحت پوشش بیمه نمی باشد.

فرم ویزیت آنلاین



ثبت پرسش